Процеси етнокультурного розвитку на території України в першій половині І тис. н. е. - Баран, В.Д. (Археологія, 1999)
У статті йдеться про складні етнокультурні процеси, що відбувалися на терені України на рубежі і в першій половині І тис. н. е.