Всесоюзний семінар «Проблеми вивчення катакомбної культурно-історичної спільності» - Пустовалов, С.Ж.; Тощєв, Г.М. (Археологія, 1991)
З 26 по 29 листопада 1990 р. у м. Запоріжжі проходив перший семінар, присвячений дослідженню сучасного стану катакомбної спільності.