До 70-річчя Євгена Володимировича Максимова (Археологія, 1991)
Цього року виповнилося 70 років Євгену Володимировичу Максимову — відомому фахівцю з археології та історії стародавнього населення України рубежу нашої ери, доктору історичних наук, провідному співробітнику Інституту археології Академії наук України. З цією установою пов'язана трудова діяльність Є. В. Максимова, який працює в Інституті вже понад 40 років, відразу після закінчення у 1949 р. Київського державного університету ім. Т. Г. Шевченка.