До 70-річчя Івана Івановича Зайця (Археологія, 1991)
Виповнилось 70 років Івану Івановичу Зайцю, кандидату історичних наук, доценту кафедри історії Вінницького педагогічного інституту — спеціалістові, який досліджує старожитності трипільської культури.