До 60-річчя Валентини Іванівни Неприної (Археологія, 1992)
Виповнилось 60 років Неприній Валентині Іванівні, кандидату історичних наук — фахівцеві, що досліджує неолітичні старожитності доби кам’яного віку лісової та лісостепової смуги України.