До питання про реконструкцію храму Юпітера Доліхена на території сучасної Балаклави - Крижицький, С.Д.; Зубар, В.М. (Археологія, 2000)
Статтю присвячено критичному аналізу реконструкції храму Юпітера Доліхена, запропоновану нещодавно Т. Сарновським і О.Я. Савелею в публікаціях, присвячених результатам археологічних досліджень на території сучасної Балаклави в 1996—1997 рр.