Одинадцятий симпозіум Міжнародної Робочої Групи з палеоетноботаніки - Пашкевич, Г.О. (Археологія, 2000)
З 18 по 23 травня 1998 р. в Тулузі (Франція) проходив черговий 11-й симпозіум Міжнародної Робочої Групи з палеоетноботаніки (IWGP), де зібралися палеоетноботаніки майже з усіх країн Європи та інших континентів — Азії, Африки, Америки. Доповіді відзначалися великою кількістю нових оригінальних матеріалів з різних частин Світу в широкому хронологічному діапазоні — від мезоліту до середньовіччя включно. Повний огляд знахідок культурних рослин на території України в широкому хронологічному діапазоні, починаючи від найдавніших, неолітичних, часів і до середньовіччя включно представлено в доповіді Г.О. Пашкевич (Інститут археології НАН України). Підведено підсумок усіх проведених за два десятиріччя палеоетноботанічних досліджень по епохах та археологічних культурах.