Камінна скульптура з гроту Кам’яної Могили у Північному Приазов’ї - Михайлов, Б.Д. (Археологія, 1993)
1985 р. у гроті Кам’яної Могили (поблизу м. Мелітополя Запорізької обл.) автором відкрито нове місцезнаходження (№ 55 ) з петрогліфами, серед яких на карнизі стелі розташоване скульптурне зооморфне зображення.