Проблеми раннього степового енеоліту у світлі вивчення нових пам’яток - Рассамакін, Ю.Я.; Будников, О.Б. (Археологія, 1993)
Стаття присвячена публікації нового ранньоенеолітичного могильника. Розглядаються проблеми культурно-хронологічного визначення аналогічних пам'яток.