До питання про подорож Геродота в Скіфію - Русяєва, А.С. (Археологія, 1993)
Основна мета статті полягає в доказі того, що достовірність розповідей Геродота в «Скіфському логосі» не раціонально взаємопов'язувати з його автопсією в Північному Причорномор'ї.