Червонолакова кераміка Усть-Альмінського городища - Висотська, Т.М. (Археологія, 1993)
У статті характеризуються групи червонолакової кераміки І ст. до н. е. — ІІІ ст. н. е. з Усть-Альмінського городища. Для уточнення датування виділених груп вони коремоються з амфорами із шару, в якому знайдено червонолаковий посуд.