До ювілею Галини Тихонівни Ковпаненко (Археологія, 1993)
Цей рік — ювілейний для Галини Тихонівни Ковпаненко. Відомий скіфолог — вона зробила вагомий внесок у розробку різних проблем передскіфського, скіфського та сарматського часів на Україні. Нею видано понад 70 наукових праць, проведено багато експедицій, досліджено пам’ятки, що мають принципове значення для археології раннього залізного віку та інших епох.