Декоративні мотиви в античній архітектурі Ольвії та Херсонеса - Буйських, А.В. (Археологія, 1994)
Стаття присвячена класифікації основних типів декоративних мотивів іонічного ордеру в античній архітектурі Ольвії та Херсонеса.