Керамічна тара з пізньоскіфських пам’яток Нижнього Дніпра - Абікулова, М.І. (Археологія, 1994)
У публікації проаналізовано керамічну тару, знайдену на 15 пізньоскіфських пам’ятках, що дозволяє накреслити два хронологічних періоди надходження продукції з античних центрів.