Жертовні тварини в поховальному обряді зарубинецької культури - Циндровська, Л.О. (Археологія, 1994)
Стаття присвячена маловивченому питанню жертвопринесення тварин під час поховального обряду в ранньослов'янський час на Середньому Подніпров’ї.