Утилізація здобичі граветтськими мисливцями Північного Причорномор’я - Сніжко, І.А. (Археологія, 2000)
Стаття присвячена реконструкції процесів розбирання мисливської здобичі на граветтоїдних пам’ятках Північного Причорномор’я — Амвросіївському кістковищі і стоянках Анетівка II і Кам’яна Балка II.