Міжнародна конференція «Трипільське поселення Кошилівці-Обоз» - Олійник, В.І.; Копчак, Ю.С. (Археологія, 2000)
25—27 вересня 1998 р. було проведено Міжнародну археологічну конференцію в Заліщиках, яка присвячена 120-річчю відкриття А. Шнайдером давнього поселення в урочищі Обоз біля Кошилівців.