До історії Таврики II—I ст. до н. е. - Зубар, В.М. (Археологія, 2003)
У статті на основі комплексу наявних джерел розглянуто питання історії пізніх скіфів і сарматів до і після походів Діофанта, сина Асклепіодора, — полководця понтійського царя Мітрідата VI Євпатора.