Jerzy Libera. Krzemienne forme bifacialne na terenach Polski i Zachodniej Ukrainy - Березанська, С.С.; Відейко, М.Ю. (Археологія, 2003)
Рецензія на книгу: Jerzy Libera. Krzemienne forme bifacialne na terenach Polski i Zachodniej Ukrainy. — Lublin, 2001 (237 p.; XLII tab.; 57 map).