Сармати, населення Таврики і Херсонес у І ст. н. е. - Зубар, В.М. (Археологія, 2003)
У статті розглянуто характер сарматських міграцій на Таврійський півострів протягом І ст. н. е. і наслідки цього процесу для пізньоскіфського населення, а також Херсонеса Таврійського.