Поселення етулійського типу в Подунав’ї - Сміленко, А.Т. (Археологія, 2003)
У статті опубліковано матеріали поселення і визначено його етнокультурну належність. Автор поділяє думку тих дослідників, які зараховують пам’ятки етулійського типу до старожитностей венедів.