Деталі кінського спорядження у пам’ятках Західноподільської групи скіфського часу - Могилов, О.Д. (Археологія, 2003)
Статтю присвячено публікації й аналізу деталей кінського спорядження з території Західно-подільської групи скіфського часу. Виділено основні типи деталей вузди. Подано їх хронологічну атрибуцію.