Біомолекулярні методи вивчення філогенезу у формуванні нових наукових концепцій походження Homo sapiens - Брежко, О.В. (Археологія, 2003)
У статті висвітлено останні досягнення генетики, які зробили переворот у науці щодо походження людини.