Взаємодії населення степу та лісостепу України за доби пізньої бронзи - Гершкович, Я.П. (Археологія, 2003)
У статті розглянуто питання послідовності та наслідків взаємодій населення степової та лісостепової зони України з середини до останньої чверті II тис. до Р. X.