Етнокультурна ситуація на Українському Закарпатті в першій половині І тис. н. е. - Вакуленко, Л.В. (Археологія, 2003)
У статті на основі археологічних даних показано, що протягом першої половини І тис. н. е. етнокультурну ситуацію на Українському Закарпатті визначиш міграційні процеси.