Основні напрямки інноваційної діяльності у плодопродуктовому підкомплексі регіону - Богатов, А.Г. (Економічні інновації, 2009)
Висвітлено основні напрями інноваційної діяльності підприємств плодопродуктового підкомплесу Миколаївської області.