Тенденции и направления развития судостроения для отдыха, туризма, спорта - Бревнов, А.А. (Економічні інновації, 2009)
Стаття присвячена виявленню тенденцій і визначенню напрямків розвитку човнів, катерів, яхт, гідроциклів, плавучих дач, будинків, плавготелів, плавресторанів, офісів, що можуть будуватися на вітчизняних суднобудівних і судноремонтних підприємствах, що мають вільні потужності, при цьому країна може не залежати від імпортних постачань цих плавзасобів.