Куземинське укріплення в Більському городищі - Гавриш, П.Я. (Археологія, 2003)
У статті розглядається проблема Куземинського укріплення в системі оборонних споруд Більського городища скіфської доби на Полтавщині. Автор спростовує існування цього укріплення на підставі власних польових досліджень та критичного аналізу опублікованих матеріалів.