Затраты внешнеэкономической деятельности промышленного предприятия – классификационный аспект - Валуев, Ю.Б. (Економічні інновації, 2009)
Розглянуто проблемні питання класифікації витрат промислових підприємств, запропоновано рішення щодо розширеного уявлення про деякі їхні характеристики