Печерні пам’ятки палеоліту та мезоліту у Верхньому Подністров’ї - Мацкевий, Л.Г. (Археологія, 2004)
У статті підведено підсумки комплексного аналізу знахідок у печерно-скельних ансамблях регіону; де завдяки роботам переважно останнього десятиріччя вдаюся отримати нові дані про людину і природне середовище, що її оточувало в добу палеоліту та мезоліту.