Кургани доби бронзи на півдні Київщини - Ковпаненко, Г.Т.; Ричков, М.О. (Археологія, 2004)
У статті публікуються нові матеріали доби бронзи з курганів півдня Київщини, досліджених авторами у 80-ті роки XX ст.