Залізні речі черняхівської культури з Музею археології та етнографії Слобідської України - Любичев, М.В.; Скирда, В.В.; Усанов, С.А. (Археологія, 2004)
До наукового обігу введено нові черняхівські речі, що є ще одним внеском у вивчення господарства та військової справи цієї культурної спільності.