До відкриття нової рубрики (Археологія, 2004)
Для координування пропозицій щодо охорони археологічної спадщини і впровадження їх у життя сучасної України потрібна трибуна. Тому редколегія журналу «Археологія» започатковує нову рубрику «Охорона археологічної спадщини».