Jurgen Paul. Herrscher, gemeinwesen, vermittler: Ostiran und Transoxanien in vormongolischer zeit - Гусаков, В.В. (Археологія, 2004)
Рецензія на книгу: Jurgen Paul. Herrscher, gemeinwesen, vermittler: Ostiran und Transoxanien in vormongolischer zeit. Stuttgart: Franz Steiner vertag, 1996. — 332s. (Beiruter texten und Studien, Bd. 39 j. Монографія Юргена Пауля, професора Університету Мартіна Лютера (Халлє, ФРН), присвячена аналізу форм і способів взаємодії між державою та ЇЇ громадянами в досліджуваному суспільстві домонгольської доби.