Повышение корректности многомерных оценок в процессе формирования производственной программы предприятия - Егупов, Ю.А. (Економічні інновації, 2009)
Обґрунтовано доцільність використання таксономічного аналізу в процесі формування виробничої програми промислового підприємства. Сформульовано рекомендації, що спрямовані на підвищення коректності результатів об'єднання класичного й модифікованого алгоритмів таксономічного аналізу.