Інформація про проведення ІІ Міжнародної науково-практичних «Софійських читань» - Марголіна, І.Є. (Археологія, 2004)
27—28 листопада 2003 р. на базі Національного заповідника «Софія Київська» відбулися II Міжнародні науково-практичні Софійські читання «Сакральні споруди у житті суспільства: історія і сьогодення».