До 70-річчя Григорія Михайловича Бурова - Герцен, О.Г.; Храпунов, І.М. (Археологія, 2004)
У вересні 2003 р. виповнилося 70 років від дня народження Г.М. Бурова, доктора історичних наук, професора кафедри історії стародавнього світу і середніх віків Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського.