Житлова конструкція стоянки Міра - Степанчук, В.М. (Археологія, 2004)
Стаття наводить дані про залишки найдавнішого палеолітичного житла у степовій зоні України, нещодавно відкриті на стоянці Міра під Запоріжжям.