Металообробка на Київщині за доби пізньої бронзи - Гошко, Т.Ю. (Археологія, 2004)
У статті викладено результати металографічного та спектрального аналізу бронзових виробів із поселення пізньобронзової доби Малополовецьке-3 Фастівського району Київської області.