До відкриття рубрики (Археологія, 2004)
Для зосередження матеріалів з археології та історії стародавнього Києва, більш планового їх видання в журналі створюється спеціальна рубрика — «Київські старожитності». Редакційна колегія запрошує до активної участі в ній усіх фахівців з давньокиївської тематики. Запланована також поява інших спеціалізованих рубрик з різних проблем української археології.