Юрій Георгійович Колосов (до 80-річчя від дня народження) - Кухарчук, Ю.В. (Археологія, 2004)
21 березня 2004 р. минуло 80 років від дня народження видатного дослідника кам'яної доби України, доктора історичних наук Юрія Георгійовича Колосова.