Малий бізнес в Україні: окремі аспекти сучасного стану та проблеми подальшого розвитку - Кочетков, В.В. (Економічні інновації, 2009)
У статті розглянуто деякі аспекти сучасного стану підприємництва в Україні у порівнянні з розвинутими країнами світу; визначені актуальні проблеми подальшого розвитку малого бізнесу, його роль і потенційні можливості у подоланні кризових явищ в економіці держави; окреслена необхідність істотного покращення державної регуляторної політики у сфері підприємництва, нагальні потреби підвищення якості управління бізнесовими структурами.