Монастир Св. Лазаря XI ст. у давньому Києві - Красовський, І.С. (Археологія, 2004)
У статті розглянуто атрибуцію церкви, що була відкрита археологічними розкопками наприкінці XVIII ст. на південно-західному розі митрополичої садиби біля Софійського монастиря.