Матеріали доби пізньої бронзи з поселення Уч-Баш - Кравченко, Е.А. (Археологія, 2004)
У статті розглянуто матеріали з поселення Уч-Баш у Південно-Західному Криму, що зберігаються у фондах Національного заповідника «Херсонес Таврійський» (НЗХТ). Опубліковано кераміку з будівлі І цього поселення, а також зроблено спробу її типологічного аналізу та культурної інтерпретації.