До 80-річчя Володимира Федоровича Генінга - Бунятян, К.П. (Археологія, 2004)
Цього року Володимиру Федоровичу Генінгу (1924— 1993) виповнилося б 80 років. Вже за 10 років, як його немає. Час поблажливий до пам'яті — гасить пристрасті й емоції, які кипіли навколо цієї фігури, але не стирає радості спілкування й співпраці із ученим.