Міжнародна археологічна конференція «П’яті Боспорські читання» - Зінько, В.М. (Археологія, 2004)
З 20 по 24 травня 2004 р. у м. Керч АР Крим проходила міжнародна археологічна конференція «П’яті Боспорські читання» на тему «Боспор Кімерійський і варварський світ у період античності і середньовіччя. Етнічні процеси».