Відділ скіфо-сарматської археології: історія, підсумки, перспективи - Скорий, С.А. (Археологія, 2005)
Статтю присвячено одному з основних наукових осередків вивчення раннього залізного віку в Україні — Відділу скіфо-сарматської археології ІА НАНУ, якому нещодавно виповнилось 60 років.