Стратегії управління системою мотивації персоналу торговельних підприємств в умовах трансформації ринкових відносин - Прусс, Д.М. (Економічні інновації, 2009)
В статті представлено розроблену систему стратегій управління мотивації персоналу, яка охоплює три групи стратегій: управління мотиваційною поведінкою персоналу, управління мотиваційним впливом підприємства, управління ефективністю мотивації.