Житла раннього середньовіччя у Верхньому Салтові - Колода, В.В. (Археологія, 2000)
Розглянуто житлові споруди середньовічного поселення у Верхньому Салтові. Зроблено висновок щодо складу верхньосалтівського населення у ті часи.