Проблеми планування інноваційної діяльності підприємства - Сімоненко, Д.С. (Економічні інновації, 2009)
У статті розглянуто проблеми планування та організації інноваційної діяльності підприємства. Запропоновано управлінську модель організації інноваційної діяльності на підприємстві.